Ervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen

Marieke kijkt als craniosacraal therapeut verder dan alleen de klacht waarmee je binnenkomt. Door haar kennis en ervaring begrijpt ze het menselijk lichaam op zodanige manier dat ze goed aanvoelt wat jouw lichaam nodig heeft op dat moment. Ze stemt de behandeling op jou af en volgt daarin met alle rust en geduld jouw tempo. Daarnaast is ze heel geïnteresseerd en sociaal. Heel hele fijne ervaring.

Noor

Marieke zet de verschillende therapie-vormen die zij beheerst in haar behandelingen vakkundig en zorgvuldig in. Zelf heb ik vooral erg veel baat gehad van de cranio sacraaltherapie bij het verminderen van de pijn- en spanningsklachten als gevolg van hersenschade na een ernstig ongeluk. Daarnaast heeft zij me goed geholpen (gecoached) om met de blijvende beperkingen om te gaan en heeft ze me goed leren voelen wanneer de grens bereikt is en hoe mijn lichaam reageert op prikkels en spanning en hoe ik het herstel zelf positief kan beïnvloeden.

Anne

Op aanraden van een vriendin kwam ik met mijn whiplash klachten bij Marieke terecht.

Na een paar behandelingen had ik al veel minder last, en de klachten zijn nu helemaal verdwenen. Zij combineert de therapie met zeer gerichte oefeningen. Als ik mijn lichaam heb overbelast en ik doe deze oefeningen, dan herstelt mijn lichaam zichzelf. Als ik toch plotseling ergens last van krijg, probeert zij mij altijd snel te helpen. Dat vind ik een heel prettig idee.

Geja

Marieke is een echte vakvrouw die met liefde en passie haar vak uitoefent. Door haar gelaagde kennis en ervaring weet ze snel resultaten te boeken. Mijn ervaring met haar is bijzonder positief!

Saïda