Individuele coaching

Wat kan ik voor je betekenen?

Klachten:

Hoe je presteert wordt in hoge mate bepaald door hoe je je voelt. Dit heeft te maken met lichamelijk fit zijn, maar ook met je mentaal fit voelen. Als je fysiek en mentaal fit bent, dan ben je meer weerbaar, meer flexibel, je kunt je sneller aanpassen aan veranderingen in je omgeving. En je kunt dus een hogere prestatie leveren.

Maar ook kun je beter je grenzen aangeven, en ben je in staat keuzes te maken waardoor jij het meest in je kracht komt te staan.
Dit geldt dus vooral wanneer je het uiterste van je wordt gevraagd. Dit kan zijn op het gebied van werk, maar ook bij sporten op hoog niveau.

Andere klachten:

Lees meer over lichamelijke klachten

Plan van aanpak

Coaching is erop gericht het beste in je naar boven te halen, zowel het lichamelijke als het geestelijke aspect. Hier wordt aan gewerkt door te leren focussen, herkennen van lichamelijke kenmerken van stress en hiermee leren omgaan. De combinatie van het lichaam in optimale conditie brengen en het herkennen van de grenzen en daar mee om kunnen gaan, maakt dat je vanuit balans aan een (top-) prestatie kunt werken.

Geïnteresseerd?

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, kunt u uw vraag stellen via e-mail; bezuijen@me.com